Turkey eVisa (Izin Perjalanan Elektronik)

Turkey Visa Online minangka wewenang lelungan elektronik sing ditindakake wiwit taun 2016 dening Pamrentah Turki. Proses online kanggo Turki e-Visa iki menehi sing duwe tetep nganti 3 wulan ing negara kasebut.

Apa sampeyan ngrancang petualangan Turki? Banjur, sampeyan butuh visa. Entuk e-visa bisa dadi pilihan sing apik, sing bisa dipikolehi liwat proses sing lancar, cepet, lan kabeh online. Dadi, tetep karo kita kanggo mbukak kunci liburan Turki sing bebas stres. Ringkesan

Cara tradisional kanggo entuk visa asring kalebu kunjungan kedutaan. Nanging, proses elektronik kanggo entuk visa Turki bisa digunakake kanthi mekanisme online. Iki mungkasi kabutuhan ngunjungi kedutaan lan ngurusi tumpukan dokumen kanggo njaluk visa. Disaranake nglamar kanggo e-visa Turki yen sampeyan lagi kesusu

Warga negara manca sing layak pengin lelungan menyang Turki kanggo tujuan wisata utawa bisnis kudu aplikasi kanggo visa biasa utawa tradisional utawa Otorisasi Perjalanan Elektronik diarani Turki e-Visa.

Turkey eVisa sah kanggo periode 180 dina. Durasi tetep kanggo umume warga negara sing layak yaiku 90 dina sajrone wektu nem (6) wulan. Turkey Visa Online minangka visa entri kaping pirang-pirang kanggo negara sing paling layak.

Proses aplikasi

Isi Aplikasi

Nyedhiyakake rincian paspor lan lelungan ing formulir aplikasi e-Visa Turki.

Isi
Nggawe Pembayaran

Nggawe pembayaran kanthi aman nggunakake kertu Debit utawa kertu Kredit.

mbayar
Nampa eVisa

Nampa persetujuan eVisa Turki menyang email sampeyan.

nampa

Disaranake mriksa kaping pindho kabeh informasi sing diwenehake sajrone proses aplikasi. Sawise Turki e-Visa wis ditanggepi ora rincian bisa dianyari. Kirimake Formulir aplikasi e-visa Turki sawise mesthekake yen sampeyan wis nyedhiyakake informasi sing akurat.

Umume aplikasi online visa Turki diproses sajrone sedina. Nanging, nglamar paling sethithik 72 jam sadurunge tanggal lelungan sing direncanakake luwih apik. Sampeyan bakal nampa e-visa ing alamat email sing diwenehake sawise disetujoni. E-visa disambungake menyang paspor, nanging tetep salinan sing dicithak dianjurake. Iku bakal migunani yen jaringan mudhun utawa ora bisa diakses.

Apa eVisa Turki utawa Visa Online Turki?

Turkey eVisa minangka dokumen online sing diwenehake dening Pamrentah Turki sing ngidini mlebu Turki. Warga negara sing layak kudu ngrampungake Formulir aplikasi Visa Turki kanthi rincian pribadi lan informasi paspor ing situs web iki.

Turki eVisa is visa mlebu pirang-pirang sing ngidini tetep nganti 90 dina. Turkey eVisa punika bener mung kanggo tujuan wisata lan perdagangan.

Turkey Visa Online punika sah nganti 180 dina saka tanggal diterbitake. Periode validitas Turkey Visa Online beda karo durasi tetep. Nalika Turki eVisa sah kanggo 180 dina, durasi sampeyan ora bisa ngluwihi 90 dina sajrone 180 dina. Sampeyan bisa mlebu ing Turki sawayah-wayah sajrone wektu validitas 180 dina.

Turkey eVisa langsung lan elektronik sing gegandhengan karo paspor. Pejabat Paspor Turki bakal bisa verifikasi kesahihan eVisa Turki ing sistem ing pelabuhan mlebu. Nanging, luwih becik nyimpen salinan eVisa Turki sing bakal dikirim menyang email sampeyan.

Suwene suwene Aplikasi Visa Turki diproses

Nalika umume aplikasi diproses sajrone 24 jam, luwih becik nglamar eVisa Turki paling ora 72 jam sadurunge sampeyan rencana mlebu negara utawa numpak pesawat.

Turki Visa Online minangka proses cepet sing mbutuhake sampeyan ngisi Aplikasi Visa Turki online, iki bisa njupuk minangka sethitik minangka limang (5) menit kanggo ngrampungake. Iki proses rampung online. Turkey Visa Online ditanggepi sawise formulir aplikasi wis kasil rampung lan ragad dibayar dening pelamar online. Sampeyan bisa mbayar kanggo Aplikasi Visa Turki nggunakake kertu kredit / debit utawa PayPal ing luwih saka 100 mata uang. Kabeh pelamar kalebu bocah-bocah kudu ngrampungake Aplikasi Visa Turki. Sawise ditanggepi, ing Turkey eVisa bakal dikirim langsung menyang email pelamar.

Sapa sing bisa nglamar Turkey Visa Online

Nglamar kanggo e-visa Turki bisa dadi pilihan sing paling apik yen sampeyan arep ngunjungi Turki kanggo lelungan. Wigati dimangerteni manawa mung wong sing lelungan saka negara-negara ing ngisor iki sing layak nglamar e-visa lan diidini mlebu ing Turki tanpa kunjungan kedutaan tradisional. Warga negara sing kadhaptar ing ngisor iki bisa nglamar e-visa kanggo lelungan menyang Turki sajrone 90 dina sajrone 180 dina:

Warga negara manca sing pengin lelungan menyang Turki kanggo tujuan wisata utawa bisnis kudu nglamar visa reguler utawa tradisional utawa Izin Perjalanan Elektronik sing diarani Turki Visa Online. Nalika entuk Visa Turki tradisional kalebu ngunjungi kedutaan utawa konsulat Turki sing paling cedhak, warga saka Negara sing layak eVisa Turki bisa entuk eVisa Turki kanthi ngrampungake formulir Aplikasi Visa Turki sing prasaja.

Pelamar bisa nglamar Turki eVisa saka seluler, tablet, PC utawa komputer lan nampa ing kothak mlebu email kanthi nggunakake iki Formulir Aplikasi Visa Turki. Sing duwe paspor saka negara lan wilayah ing ngisor iki bisa entuk Visa Online Turki kanthi ragad sadurunge tekan.

Priksa manawa sampeyan ora duwe visa utawa layak kanggo e-Visa Turki nggunakake pamriksa eligibility.

Sing duwe paspor saka negara lan wilayah ing ngisor iki bisa entuk Turki Visa Online kanthi ragad sadurunge tekan. Durasi tetep kanggo umume warga negara iki yaiku 90 dina sajrone 180 dina.

Turkey eVisa punika sah sajrone 180 dina. Durasi manggon kanggo umume warga negara iki yaiku 90 dina sajrone wektu nem (6) wulan. Turkey Visa Online punika a visa mlebu pirang-pirang.

eVisa Turki Bersyarat

Sing nduwèni paspor saka negara-negara ing ngisor iki layak kanggo nglamar siji entri Turkey Visa Online sing bisa tetep nganti 30 dina mung yen padha nyukupi syarat ing ngisor iki:

Ketentuan:

  • Kabeh warga kudu duwe Visa sing valid (utawa Visa Turis) saka salah sawijine Negara Schengen, Irlandia, Amerika Serikat utawa Inggris.

OR

  • Kabeh warga negara kudu duwe Izin Residence saka salah sawijine Negara Schengen, Irlandia, Amerika Serikat utawa Inggris

Catetan: Visa elektronik (e-Visa) utawa ijin e-Residence ora ditampa.

Elinga yen visa elektronik utawa ijin residensi elektronik sing ditanggepi dening wilayah sing kadhaptar ora dadi alternatif sing sah kanggo e-visa Turki.

Sing duwe paspor saka negara lan wilayah ing ngisor iki bisa entuk Turki Visa Online kanthi ragad sadurunge tekan. Durasi tetep kanggo umume warga negara iki yaiku 90 dina sajrone 180 dina.

Turkey eVisa punika sah sajrone 180 dina. Durasi manggon kanggo umume warga negara iki yaiku 90 dina sajrone wektu nem (6) wulan. Turkey Visa Online punika a visa mlebu pirang-pirang.

eVisa Turki Bersyarat

Sing nduwèni paspor saka negara-negara ing ngisor iki layak kanggo nglamar siji entri Turkey Visa Online sing bisa tetep nganti 30 dina mung yen padha nyukupi syarat ing ngisor iki:

Ketentuan:

  • Kabeh warga kudu duwe Visa sing valid (utawa Visa Turis) saka salah sawijine Negara Schengen, Irlandia, Amerika Serikat utawa Inggris.

OR

  • Kabeh warga negara kudu duwe Izin Residence saka salah sawijine Negara Schengen, Irlandia, Amerika Serikat utawa Inggris

Catetan: Visa elektronik (e-Visa) utawa ijin e-Residence ora ditampa.

Dokumen sing dibutuhake kanggo Aplikasi e-Visa Turki

Punika dhaptar kabeh sing perlu aplikasi kanggo e-visa Turki:

Paspor sing valid kanggo lelungan

Paspor sing sah kanthi validitas paling sethithik nem sasi sawise sampeyan mangkat saka Turki. Wigati dimangerteni manawa paspor kudu ing kondisi apik.

Uga mbutuhake rong kaca kosong kanggo prangko resmi nalika rawuh lan mangkat ing Turki.

ID Email sing valid

Alamat email aktif ing ngendi panguwasa bisa ngirim e-visa langsung sawise disetujoni.

Cara Pembayaran

Akses menyang cara pembayaran kaya debit utawa kertu kredit uga dibutuhake kanggo mbayar ragad visa online.

Informasi sing dibutuhake kanggo Formulir Aplikasi Visa Turki

Pelamar eVisa Turki kudu menehi informasi ing ngisor iki nalika ngisi formulir Aplikasi Visa Turki:

  • Jeneng, jeneng kulawarga lan tanggal lahir
  • Nomer paspor, tanggal kadaluwarsa
  • Informasi kontak kayata alamat lan email

Dokumen sing pelamar Visa Online Turki bisa dijaluk ing tapel wates Turki

Tegese ndhukung awake dhewe

Pelamar bisa dijaluk menehi bukti yen bisa ndhukung finansial lan nylametake awake dhewe sajrone manggon ing Turki.

Tiket pesawat terus / bali.

Pelamar bisa uga kudu nuduhake manawa dheweke arep ninggalake Turki sawise tujuan lelungan sing dilamarake e-Visa Turki.

Yen pelamar ora duwe tiket terus, dheweke bisa menehi bukti dana lan kemampuan kanggo tuku tiket mbesuk.

Nyetak eVisa Turki sampeyan

Sawise sampeyan wis kasil mbayar kanggo aplikasi Visa Turki, sampeyan bakal entuk email sing ngemot eVisa Turki. Iki minangka email sing sampeyan lebokake ing formulir Aplikasi Visa Turki. Disaranake ndownload lan nyithak salinan eVisa Turki sampeyan.

Visa Turki Resmi Sampeyan Siap

Sawise sampeyan nyithak salinan sampeyan Turki Visa Online, sampeyan saiki bisa ngunjungi Turki nganggo Visa Turki Resmi lan nikmati kaendahan lan budaya. Sampeyan bisa mriksa pemandangan kaya Hagia Sophia, Masjid Biru, Troy lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa toko kanggo isi atimu ing Grand Bazaar, ngendi kabeh kasedhiya saka jaket kulit kanggo perhiasan kanggo oleh-oleh.

Nanging, yen sampeyan pengin ngunjungi negara liya ing Eropa, sampeyan kudu ngerti yen visa turis Turki sampeyan mung bisa digunakake kanggo Turki lan ora ana negara liya. Nanging, kabar apik ing kene yaiku visa resmi Turki sampeyan sah paling ora 60 dina, dadi sampeyan duwe wektu cukup kanggo njelajah kabeh Turki.

Uga, dadi turis ing Turki ing Turki eVisa, sampeyan kudu njaga paspor kanthi aman amarga mung siji-sijine bukti identifikasi sing asring sampeyan butuhake. Priksa manawa sampeyan ora kelangan utawa ninggalake.

Visa Transit Turki

Visa Transit kanggo Turki iku ijin entri kanggo 24 jam kanggo ngidini stopover utawa lay liwat ing bandara.

Sampeyan uga bisa nginep ing Turki sewengi kanggo ngaso supaya sampeyan bisa nyekel pesawat sing nyambungake dina sabanjure.

Resiko ora nglamar Visa Transit Turki yaiku:

  1. Yen penerbangan sampeyan nyambungake saka maskapai beda, lan dipesen kanthi kapisah, sampeyan ora bakal bisa ngumpulake bagasi
  2. Sampeyan ora bakal bisa metu saka Zona Transit Internasional

Visa Transit kanggo Turki diwenehake ing wangun eVisa utawa Visa elektronik.

Persyaratan kanggo entuk Visa Transit

  1. Paspor sampeyan kudu sah kanggo kabeh wektu tetep ing negara sing dadi tujuan pungkasan;
  2. Sampeyan kudu wis duwe Visa utawa Paspor negara sing tujuan pungkasan;
  3. Tiket pesawat menyang negara tujuan kudu dikonfirmasi; lan

Transit iku bener mung kanggo Airports lan ora Cruise utawa Land mode transportasi.

Negara sing layak kanggo Visa Transit Bandara Turki

Nganyari eVisa Turki 2024

Turki eVisa ngidini pengunjung sing mlebu ing Turki entuk Visa siji-entri utawa Visa kunjungan kaping pirang-pirang gumantung saka warga negara. eVisa iki biasane valid kanggo nem sasi wiwit tanggal diterbitake.