Visa Turki ti Afrika Kidul

Turki Visa pikeun Warga Afrika Kidul

Panawaran pikeun Turki Visa ti Afrika Kidul
diropéa dina Jun 05, 2024 | Turki e-Visa

eTA pikeun warga Afrika Kidul

Eligibility Turki Visa Online

  • » Kawarganagaraan Afrika Kidul ngabogaan hak pikeun pikeun Turki eVisa
  • » Afrika Kidul mangrupikeun nagara pangadeg otorisasi perjalanan eVisa Turki
  • » Warga Afrika Kidul ngan ukur meryogikeun email anu valid sareng kartu Debit/Kredit pikeun ngalamar Turki eVisa

Syarat e-Visa Turki anu sanés

  • Warga Afrika Kidul tiasa cicing dugi ka 30 Dinten dina Turki e-Visa
  • Pastikeun Paspor Afrika Selatan valid pikeun sahenteuna genep bulan sanggeus tanggal Anjeun miang
  • Anjeun tiasa sumping ku darat, laut atanapi hawa nganggo Turki Electronic Visa
  • Turki e-Visa valid pikeun wisata pondok, bisnis atawa transit kunjungan

Visa Turki ti Afrika Kidul

Visa Turki Elektronik ieu dilaksanakeun pikeun ngawenangkeun sémah kalayan gampang kéngingkeun visa online. Program Turki eVisa diluncurkeun dina 2013 ku Kamentrian Luar Negeri Republik Turki.

Sarat wajib pikeun warga Afrika Kidul pikeun ngalamar Turki e-Visa (Turki Visa Online) pikeun asup ka Turki pikeun kunjungan dugi ka 30 Dinten kanggo pariwisata / rekreasi, bisnis atawa transit. Turki Visa ti Afrika Kidul nyaeta non-opsional jeung a syarat wajib pikeun sadaya warga Afrika Kidul nganjang ka Turki pikeun tetep pondok. Paspor Panyekel eVisa Turki kedah valid sahenteuna sahenteuna 6 bulan saatos tanggal angkat, nyaéta tanggal nalika anjeun angkat ka Turki.

Kumaha cara nerapkeun Visa Turki ti Afrika Kidul?

The Turki Visa pikeun Afrika Selatan merlukeun ngeusian hiji Formulir Aplikasi e-Visa Turki nu bisa réngsé dina sabudeureun (5) menit. Formulir Aplikasi Visa Turki ngabutuhkeun pelamar ngalebetkeun inpormasi dina halaman pasporna, detil pribadi kalebet nami kolotna, detil alamatna sareng alamat email.

Warga Afrika Kidul tiasa nerapkeun sareng ngalengkepan e-Visa dina halaman wéb ieu dina ramatloka ieu sareng nampi Turki Online Visa ku email. Prosés aplikasi Turki e-Visa minimal pikeun warga Afrika Kidul. Sarat dasarna kalebet gaduh hiji email id sarta Kartu Kredit atawa Debit valid pikeun pangmayaran internasional, kawas a pisa or MasterCard.

Saatos mayar biaya aplikasi e-Visa Turki, pamrosésan aplikasi dimimitian. Turki Online Visa Online dikirim via email. Warga Afrika Kidul bakal nampi Turki e-Visa dina format PDF via email, saatos aranjeunna ngalengkepan formulir aplikasi e-Visa kalayan inpormasi anu diperyogikeun sareng saatos pamayaran parantos diolah. Dina kaayaan anu jarang pisan, upami dokuméntasi tambahan diperyogikeun, ngalamar bakal ngahubungi sateuacanna persetujuan Turki eVisa.

Aplikasi Visa Turki diprosés henteu langkung awal ti tilu bulan sateuacan angkat anu direncanakeun anjeun.

Syarat Turki Visa pikeun warga Afrika Kidul

syarat e-Visa Turki minimal, tapi éta mangrupakeun ide nu sae pikeun akrab jeung aranjeunna saméméh anjeun nerapkeun. Pikeun nganjang ka Turki, warga Afrika Kidul ngabutuhkeun hiji Paspor Biasa janten layak pikeun Turki eVisa. Diplomatik, kaayaan nu walurat or Pangungsi Panyekel paspor henteu ngabogaan hak pikeun ngalamar Turki e-Visa sareng kedah ngalamar Turki Visa di Kedubes Turki atanapi Konsulat. Warga Afrika Kidul anu gaduh kawarganagaraan ganda kedah mastikeun yén aranjeunna ngalamar e-Visa anu sami paspor anu aranjeunna bakal dianggo pikeun ngarambat ka Turki. Turki e-Visa dikaitkeun sacara éléktronik sareng paspor anu disebatkeun dina waktos éta aplikasi. Henteu kedah nyitak PDF e-Visa atanapi masihan otorisasi perjalanan anu sanés di bandara Turki, sabab Visa Elektronik Turki disambungkeun online sareng paspor dina Sistim Imigrasi Turki.

Ngalamar ogé bakal peryogi valid kiridit or Laju kartu anu diaktipkeun pikeun pangmayaran internasional pikeun mayar Turki Online Visa. Warga Afrika Kidul ogé kedah gaduh a Alamat Email Leres, pikeun nampa Turki eVisa dina koropak maranéhanana. Inpormasi ngeunaan Visa Turki anjeun kedah cocog sareng inpormasi dina paspor anjeun lengkep, Upami teu kitu, anjeun kedah ngalamar eVisa Turki énggal.

Warga Afrika Kidul kedah gaduh Paspor Biasa atanapi Dokumén Perjalanan salaku gaganti paspor anu sah salami 60 dinten saatos waktos tinggal. Nanging, paspor Biasa mangrupikeun hiji-hijina dokumén anu ditampi pikeun eVisa pikeun Turki. Salaku tambahan, anjeun henteu kedah ngarambat dina tanggal pasti anu disebatkeun dina aplikasi anjeun, tibatan, anjeun tiasa lebet iraha waé salami periode validitas eVisa anjeun.

Sabaraha lami warga Afrika Kidul tiasa cicing di Turki Visa?

Tanggal angkat pikeun warga Afrika Kidul kedah aya dina 30 dinten kadatangan. Warga Afrika Kidul kedah kéngingkeun Visa Online Turki (Turki eVisa) sanaos sakedap lilana 1 poé nepi ka 30 poé. Upami warga Afrika Kidul badé cicing langkung lami, maka aranjeunna kedah ngalamar Visa Turki anu cocog dina kaayaan maranéhanana. Turki e-Visa ngan valid pikeun tujuan pariwisata atanapi bisnis. Upami anjeun kedah diajar atanapi damel di Turki anjeun kedah ngalamar a biasa or etiket visa di ampir Anjeun Kadutaan Turki or Konsulat.

Naon validitas Turki Visa Online pikeun warga Afrika Kidul

Nalika Turki e-Visa sah salami 180 dinten, warga Afrika Kidul tiasa cicing dugi ka 30 Poé dina periode 180 poé. Turki e-Visa mangrupa Éntri sababaraha visa pikeun warga Afrika Kidul.

Anjeun tiasa mendakan jawaban langkung seueur Patarosan anu sering Ditaroskeun perkawis Turki Visa Online (atanapi Turki e-Visa).

Salaku warga Afrika Kidul, naon anu kuring kedah terang sateuacan ngalamar Turki eVisa?

Kawarganagaraan Afrika Kidul parantos aya hak husus pikeun nerapkeun Turki Visa Online (eVisa), ku kituna anjeun teu kudu didatangan Kedubes Turki atawa antosan dina antrian pikeun Visa on Arrival di bandara. Prosésna nyaéta cukup saderhana sareng eVisa dikirim ka anjeun ku email. Kami nyarankeun yén anjeun maca ieu di handap:

  • ULAH nganjang ka Konsulat atanapi Kedubes, tibatan ngantosan email ti Turki eVisa Rojongan Palanggan
  • Tujuan kunjungan tiasa piknik or bisnis
  • nu Aplikasi Visa pikeun Turki bisa réngsé dina tilu nepi ka lima menit
  • Anjeun peryogi Kartu Debit atanapi Kartu Kredit pikeun mayar eVisa
  • Terus parios email unggal dua belas (12) jam sabab patugas imigrasi tiasa naroskeun patarosan ngeunaan paspor atanapi Visa anjeun.
  • Durasi tinggal tiasa tilu puluh (30) dinten atanapi salapan puluh (90) dinten, validitas Turki e-Visa gumantung kana kabangsaan anjeun
  • Éntri ka Turki tiasa boh entri tunggal atawa sababaraha éntri dumasar kana kabangsaan
  • eVisa disatujuan dina 24 - 48 jam maksimal, anjeun tiasa nganggo Cek Status Visa Turki alat online
  • Sababaraha warga nagara merlukeun a visa Schenegen or Visa / Idin tinggal ti AS, Kanada atawa Irlandia asup ka Turki on eVisa, pariksa Anjeun eligibility

Daptar hal anu pikaresepeun pikeun warga Afrika Kidul nalika nganjang ka Turki

  • Makam sareng Korsi Suci Antiochus di Nemrut Dagi
  • Hidangan ti Kakaisaran Usmaniyah di Rumah Makan Asitane di Fatih, Turki
  • Kuşadası, kota pantai anu menawan di Turki
  • Didatangan taman téma miniatur nganggo modél 100-plus di Miniaturk
  • Permata Art Nouveau di Vlora Hanı
  • Ngarasakeun mandi Turki di Istanbul
  • Didatangan Grand Bazaar di Istanbul
  • Balayar di Laut Aegean
  • Soak dina cai termal di Pamukkale
  • Wisata siang ka Pulo Cleopatra lepas pantai kidul wétan Turki
  • Danau suci anu aya sajarah Alkitab di Urfa, Turki

Kedubes Afrika Kidul di Turki

alamat

Pilot Sokak No: 27 GOP 06700 Ankara Turki

Phone

+ 90-312-405-6861

fax

+ 90-312-446-6434

Punten daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun.